19 Aralık 2010 Pazar

tükürmelik gerçekler

Kölesi olduğumuz dayatmalar, ele geçirilen irademiz..tek tip insana dönüşüşümüzün yegane nedeni Vitrinler,,,.sahte mutluluğun maddeye sıkıştığı dünyanın gerçekleri , maddeye dair hayallerin anlamsız kaldığı noktaya ulaştığınız an yüzünüze tükürecek acımasızca..tüm her şeye sahip olsanız bile sonunda hiçliği arzulayacağınızı idrak edin,böyle olacak..farkındalığınız arttıkça sahte mutluluk yerini dayanılmazlığa bırakacak.
"- Her şey geçici: aşk, sanat, Dünya denen gezegen, sizler, ben. Her şey geçici ve her şey satın alınabilir. İnsan da diğer tüm ürünler gibi son kullanma tarihi olan bir ürün. Ölüm ajandanızda kayıtlı olmayan tek randevu.
- Ben beyninizin sağ yarısında boşalıyorum. Arzularınız artık size ait değil: size kendi arzularımı dayatıyorum. Rasgele arzulamanızı yasaklıyorum. Yarın ne isteyeceğinize, bugün ben karar veriyorum.
" diyor Frédéric Beigbeder.

içim fena sıkılıyor,  gözlüğümü yanlışlıkla tuvalete düşürüp,sinirimden üstüne sifon çekip onun ivmeli horizontal gidişini izledim, ve müthiş bir tatminle..yaşadığım duygunun gerçek olması beni mutlu ediyor aslında.sahte bir mutluluk mu yoksa gerçek bir ...  

2 yorum:

  1. duyabilsem mutluluğu, peşinden bende bağırırdım avazım çıktığı kadar belki o zaman başkalrıda duyabilirdi onu..

    YanıtlaSil
  2. http://www.kucukiskender.com/
    aci ve mutluluk ayrilamaz kardeslerdir.
    aci olmazsa mutlulugun farkinda olmazsin.
    Mesele; hepsini beraber yasayabilmeyi becermekde..
    Hayati becerebilmek, kendimizi ve baskalarini nasil mutlu ettigimizle ilgili...

    YanıtlaSil