23 Aralık 2010 Perşembe

Ben ve anlık kararlarım

Bir takımı sadece taraftarları için seven oluyor mudur bilmiyorum ama eminim adanademir spor için oluyordur,.en azından artık benm için öyle.sonsuz saygı duydum bu topluluğa (livorno için ayrıca tabi)..
ekmek beyinli yapan sanayileşmiş futbolun,oyundan toptan, sahalardan,küfürlerden, formalardan farklı bir boyutu da olduğunu öğrendim.
fotoğraf,fazlaca ciddiyetsiz belki .düşünce boyutunu kavramak ne de ilginç gelmişti oysaki. futbolun endüstrileşmesi tartışılıyordu, evet tek kız olmam sorun olmadan .babam maça değilde söyleşilerine katılmamı desteklediğini söyledi.sırtım sıvazlandı.yok yok evimzde lig tv, ve hatta onu izliyeblcek televzyonmzda yok.mutluyum. adana demir spor sempatizanı olarak mutluyum artık :)

3 yorum:

  1. ''Bir takımı sadece taraftarları için seven oluyor mudur bilmiyorum''
    Aslında bu, söyleşideki ''bu takım nasıl oluyorda gün geçtikçe dibi vurmasına rağmen taraftar sayısı artıyor sorusunun cevabı.
    Bu topluluktaki BİZ(BİZİK) olma olgusu bizi biraraya getiren şey. Son olarak takımın adı Adana Demirspor bu şekilde yazılır ve bizler buna doğru yazılmasına dikkat ederiz.:)
    Şalgam

    YanıtlaSil
  2. isimdeki yazım hatası için kusura bakmayın :)

    YanıtlaSil
  3. Aramıza Hoşgeldin Demirsporlu :)

    Şalgam

    YanıtlaSil